sunnuntai 15. syyskuuta 2013

rojektit

Joo 25-manna projekti päätty jo viimeviikolla. Ei o asiaa meikäläisellä sinne. Tuli  matkanjohtajalta semmosta palautetta. Ei ilmeisesti meikän tekeminen oo kovin vakuuttavaa, eipä sillä että oisin edes mitää näyttöjä ehtiny antaa.

Yhden suunnistusreenin kävin tuuppaan litmasen kanssa vuorovedolla majaalahdessa, se oli menestys. Koukku sarakkeeseen kirjattiin roisi vartti luuserointia ja kolmee rastia ei taidettu löytää ollenkaan. Kolailtiin oikein kunnolla ja vauhtiahan tässä reenissä ei ollut, juur saatan sanoa ettei kävelty.

Tuo meikän 25-manna sapluuna meni paperilla kutakuinkin siten, että viikkoon yks kova, yks pitkä, pari välimellannia ja intervallerit. Toteutus meni muuten ok, mutta jätin tuon pitkän lenkin ja kovan lenkin ja intervallerit pois ja korvasin ne kulkukänneillä. Jokunen välimellani, eli tunti turhaa on tullu tehtyä. Lähinnä siksi että on ollu kyllä niin läskiolo että on lähes perusläskiolo.

Kävin kattelee tampereenpuolikkaan meininkit, ois ollu kiva ittekki varmaan starttaa. Aamulla mies tosin oli aivan tukkeessa. Luojan kiitos en ilmottautunu. Elmo liikahti 1:13 jotain ja kehu lähtevänsä seuraavaks kangasalle paskalle.

Seuraavaks satsaus KepraDI:n mestiksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti