lauantai 29. tammikuuta 2011

Nylykky

Anustetaa sitte! Mikään juoksijahan mä en oo, mutta koska hiihtäjät harjottelee liian monipuolisesti (jonku suunnistajan suusta kuultua) sitäkin hienoa lajia on harjootettu jonkun verran. Tällähetkellä omistan neljät lenkkarit (mm. Icebugit, maailman parhaat nastarit, joita suunnistaja ei pidä edes juoksukenkinä) viimeisimmät tossut on hankittu vajaa vuos sitte. Siitä voi päätellä kuinka paljon tulee juostua! Hankitalistalla juoksukenkiä, juoksukenkiä, piikkareita, piikkareita, nylkkysortseja ja nylkkysortseja.

Muttajoo nopeus on kohdillaan, todisteena voidaan pitää voittamattomuutta lukuisilla tolpanväli ruskoilla viimeisen kahden vuoden ajalta. Ratakierros tosiaan taittu alle minuuttiin viime kesänä, jopa pariin otteeseen, tosin ajanotto suoritettiin sykemittarilla omasta ranteesta ja lenkkitossut jalassa ja hiihtorikoissa ja kovassa tuulessa ja ykkösradalla ja ilman telineitä ja yksin juostuna ja TARTANILLA! Sinä päivänä ku alitan maagisen 2min kasisatasella, sitä ei todellakaan tehdä muulla alustalla ku mondolla! Tartanilla ei yksikertasesti kerkiä. Ja niin joo! Oonhan mä radalla kilpaaki juossu. P15 sarjassa tais olla joku kymenlaakson pm-viesti 4x100m, oltii viimisiä..

Heitätään tähän nyt vielä nuita harjotustunteja viimevuosilta koska tunnithan ratkasee! Tänä vuonna tulee ehkä hikiset 300h jostain kumman syystä... viime vuonna 650-700h ja toissa vuonna n. 650h. Että näin.

P.S. Ihailen suuresti: Topi T:n maailmanluokan rasva-aineenvaihduntaa, Mbulaeni Mulaudzin askelta ja Yuri Borzakovskin kiriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti