maanantai 17. lokakuuta 2011

srömbergin viikkoreeni

Toissapäivänä tuli tehtyä kahden reenin päivä ekaakertaa sitten viimekerran, eli noin kahteen kuukauteen. Päivän ekalenkki starttas noin klo 2:30 kaivopihan alepubin narikasta, kysessä oli siis kevyt hyötyliikunta, harrastuksesta -> kotiin. Vartin se otti kun rauhaksiin jolkotettiin meneen ja hc-kategorian loppunousu käveltiin.
Klo 14:20 samanapäivänä, huomasin hiihtätäjän seisomassa meidän parvekkeella lyreksit jalassa, aivan siinä minun kuusentaimi tarhan vieressä. Alku shokin jälkeen sain omat spandexit jalkaan ja sitten myö mentiin, pitemmän kaavan mukaan, 1:30 kekkulointia ja pahoja katseita keskupuiston polkuviidakossa.

Strömbergin viikkoreeni, eli Alppilan stantardi. 8x20'20'30' ja pohkeet on jumissa taatusti. Naiset ja paskakuntoset miehet ja naiset voi vetää x6, huiput x8. Me vedettiin x8, vaikka ollaan paskakuntosia. Laitto henkityskoneiston kyllä loppuvaiheessa koville, hyvin mielenkiintonen reeni ja aiheutti ihmetystä, muissa.

Hiljasta sakkia oli liikkeellä, tai ainakin meitin voimakaksikkoon verrattuna. Kukaan ei edes morjestanu takasi. Huomenna pitkäsiivu, hiljaa, vauhdinpuolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti