perjantai 28. lokakuuta 2011

Nuppijumia ja maanis-flegmaattisuus syndrooma

Sivviilii kiireet on takanapäin, ja Herra Strömberg oli vetämässä eilen viikkoharjoitteensa stadikan rinteessä. On halpa hinta tua 57€/standardi, mutta kumma kun ei enemmän porukkaa ilmestyny paikalle. Tapahtumasta ilmotteettiin täällä netissä, ja sovitusti puolituntia ennen reeniä tapahtumapaikka ilmotettiin huutamalla jokaseen ilmansuuntaan alppilan kokeimmalta huipulta. Sentään yksi nuorinainen oli innostuneena mukana vakio naamojen lisäks.

Eikä tua standardi nyt mitään loikkajumia anna, pahempi on nuppijumi. Tuokaa mulle oksa, ihan mikä vaan, vaikka vitja japaniasta, mie tunnistan sen, valitettavasti. Vähemmästäkin menee nuppijumiin.

Eka kerta 5 vuotee ku smålantin viesti jää väliin, parempi se taitaa nyt kyllä niin olla. On rapakunto, tälläviikolla on kuitenkin tullu käytyä useemmin kaks kertaa päivässä lenkillä ku kerran. Se on hyvä se, ei enää väsytä koko aikaaa ja muutenkin on mukavaa. Taitaa tuo maanis vaihe alkaa, olen meinaan diagnosoinu ittelleni maanis-flegmaattisuus syndrooman. Tänään taitaa tulla kuitenki lepipäivä, ellei hiihtäjä saa houkuteltua lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti