maanantai 26. joulukuuta 2011

ok

2h24min 25.7km. Tän päivän harjoite oli tuommonen pitemmän puoleinen juoksulenkki. Harjoitteen suoritin Kangasala-Tampere akselilla. Töykänässä ei pysty juokseen tiestöllä, kuraa ja peilijäätä alle, ei hyvä. Siispä ajelin ihan autolla tonne cityyn ja lähde lompottelemaan latupohjia ja pikkupolkuja. Heti 15min juoksun jälkeen näin Käpän, joka on kutsumanimensä saanut joskus 70 luvulla tapahtuneesta vessahässäkästä Haldenin seuramajalla. Se hässäkkä tapahtu kuulemma vieläpä kahdesti saman leirin aikana, ja kummallakin kertaa piti putkimies kutsua paikalla rassamaan anakonda jostain putken mutkasta liikkeellee. Siitä tuli nimi Kärme, joka myöhemmin muuttu Käpäks. 90min kohdilla törmäsin vielä hivenen verran maineikkaampaa kaveriin, nimittäin Mannerheimiin.
Heti kohta Carl Gustafin kohtaamisen jälkeen lähin lätkytteleen takasi autollepäin, kirrasin viimesellä viidellä kilometrillä vauhtia ja paikotellen se oli lähellä nelosta. Tuntu aivan mielettömän hyvältä.

Viimeviikolla kerty reeniä jonkun reilut 9 tuntia ja kilometrejä noin 75km. Useempi tunti tuli tehtyä lihaskuntoo. Aivan helketin nopeesti rupee kunto nouseen. Vedin tuossa juur nimeäni pois joiltain ens periootin kursseilta ja kollailin äkkilähtöjä. Aivan mieletön fiilis, mä alan taas harjottelemaan! Kauhea syyhy ois päästä tehoileen, mutta ei ole lihaksisto tällähetkellä vastaanottavassa tilassa. Loppuviikosta sitten, ja varmaan parit seuraavat viiikot mennäänkin vaan yhden tehon taktiikalla. Määrää laitetaan runsaasti, mutta nousujohteisesti ja lihaskuntoo tehdään kolmasti viikkoon. Kyä on jämpti niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti