tiistai 17. tammikuuta 2012

Tarvitaanko hiihdossa kestävyyttä? nimimerkillä -valoinko kuntoni turhaan.

Lunta on etelärannikolla vihdoin viimein. Tipaton tammikuu, huikaton helmikuu, maistiton maaliskuu, hiivaton huhtikuu ja sitä rataa..

Hiihto on nastaa, ja rankkaa. Mut huomattavasti kevyempää ku juoksu. Tänään hiihdin täysii 3x3km, mut en kuitenkaa kovaa. Kyllä se on semmonen juttu että tässä on turha alkaa hissuttelemaan tuolla hiihtoladuilla, kun kerta vasta nyt pääsee oikeesti hiihtämään. Suunnistajalla oli pitoa pari kerrosta liikaa, joutu vetää vauhtileikittelyä, muuten voiteet olis jäätyny. Mäet täysillä ja tasaset kovaa. Pitää ottaa videomateriaalia joku kaunis viikonloppu ja istua alas politikoimaan tuota sen tekniikkaa. Energiaa kuluu turhan paljon sivuttaissuuntiin. Pogosta on pitkä. Hiomattomaks timantiks itteään kutsuu. olle

Eilen käytiin hakemassa palkinto pois urheilugaalassa. Suomen paras seura! Siitäs saitte. HAH. Joku älykääpiö on tainnu tälläkin sivustolla joskus haukkua "mehuseuraksi".

Sellastaki puhetta kuullu että suomen paras seura olis laittamassa joukkuetta sm viesteihin 15 vuoden tauon jälkeen, saas nähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti