maanantai 26. elokuuta 2013

Teksti

Tero on tikis, minä en. Tero tulee, minä en. Pidin melkein viikon juoksutauon kun "akilleenkantapääni", akkillesjänne kantapäässäni, rupes vittuilemaan männä viikolla. Alla oli yksi aamu jona heräsin väärä paita housujen tilalla ja kovaa ajoo iltarastien muodossa. Palauttava kakkosen lenkki sitten kolmantena anto semmoset kipu levelit kantapäähän että mittariauto ois ollu kova sana jo puolenvälin paikkeilla. Siinä sitten juoksu taukoo pidellessä tuli tehtyä lähinnä lihaskuntoo ja kattoo, peltikattoo. Tänään tuikkasin aamulenkille ja kivuttomasti rullailin 1:15, ja 13km noin. Tässä elämän vaiheessa on kummasti kertyny malttia, eikä "träna bort skadorna" enää tunnu niin mielekkäältä.

Nuo em. iltarastit sitten oli aivan fiasko. Kartta ei pitäny kriittisellä hetkellä paikkaansa, ja reitinvalinnan toteuttaminen kävi mahdottomaks. Tai ei mahdottomaks mutta minä en herrasmies suunnistajana rupee rynninmään piha-alueiden läpi viinimarjapensaiden yli. Varmaan siitä kyllä joku veti, optimi reitinvalinta meinaan. Tämä hässäkkä anto reilun kakkosen lisäkierron ja koukun vielä rastille kun en nyt pystyny päässäni jonkin takia lähestymistä enää uudelleen suunnitteleen ja kimmahtelin vähän sinne tänne ennen ku lipulle pääsin. Muuten oli kyllä kiva juosta kovaa, jotain kulun tapasta siinä tais olla.

Syksyn tavotteet on asetettu viesteihin, tai viestiin. 25-manna kavlenin yköseen. Sinne on kova hinku, muuton tulee kakosessa reissulle liian kova hinta. Ehkä tänä vuonna joku viittii edes kysyä mun henkilökohtasta mielipidettä meikäläisen kunnosta, saatana, viime syssynä ei ollu sanan sijaa ollenkaan ja mut laitettiin kirmaamaan kokoovan ekaa(!) pätkää kakoseen. Ykkösen timanttisen miehistön kanssa juostiin kaikki 30 sekunnin sisää. Ykösen miehiä, taas.

Omassa kunnossa on suurin pudotus tapahtunu hapenottokyvyssä, maksimaalisessa hapenottokyvyssä. Ylämäet ei nouse, elimistön happamuus nousee. Suurin syy on että painoo on tullu lisää 4-5kg. Läski toisin sanoen. Hiomaton timantti toisin sanoen.

Bodenissa käytii kesällä, se oli reissu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti