lauantai 24. elokuuta 2013

PRPLOGI - Vuonna 2013.

Haudi.

Se on sillä viissiin että on aika taas ruveta nillittään tännekkin taas. Kirjotukset tulee jatkossakin oleen täysin asiattomia, eli jatketaan samoilla hilpeillä linijoilla.
Tosiaan tämä blogihan perustettiin Suunnistajan ja Hiihtäjän keskinäiseks, mutta julkiseksi yhteydenpitokanavaksi meidän yhteiselle matkalle kohti vuodelle 2014 asetettuja timantinkovia tavoitteita. Tässä vaiheessahan on jo täysin selvää, että kumpikaan ei tavoitteeseensa pääse, siksi paskoja urheilijoita olemme.
Mutta, uheiltu on, voi herranjestas, minäkin oon ollu saatana kolmeenkertaan semmosessa montussa viimeseen pariin vuoteen että hormooni levelitkin on heitelly semmosella forcella että tuntuu ku murrosikä ois tullu koettu jo neljään kertaan. Näistä urheiluista ja Suunnistajan unissakävelemisistä on jatkossa tarkotus kertoilla, ja varmaan muistakin älyttömyyksistä.

Kesällä oli hauska huomata että jotkut on jopa kaivannut tätä blogia, ja näihin timanttisiin teksteihin useissa keskusteluissa kesän aikana viitattiinkin. Päälimmäisenä muistissa tiukka speguloiva kirjoitus maratonin todellisesta pituudesta, johon viitattiin eräänä kesäisenä lauvantai päivänä suomenlinnan rantakalliolla keskioluen marinoidessa keskustelijoiden atleettisia vartaloita.

Joten miksikä ei voitaisi kirjottaa taas? Tottakai me voidaan kirjottaa! Me voidaan, koska me pystytään!

1 kommentti:

  1. Kiitos , on kaivattu kiva lukea suoraa juttua. Issakainen

    VastaaPoista