torstai 31. maaliskuuta 2011

2000

2000 lukijan raja on rikottu. Tosin mun ja hiihtäjän käynnit kattaa tosta varmaan noin 1900 käyntiä, mutta ei se mitään. Ei tämä blogi suurelle yleisölle ole tarkoitettukaan.

Tänään on aamuja reserviin jälellä tasan 7, se jos mikä on vähän. Mutta on siinä edelleen seitsemän aamua liikaa.. Meikäläisen tarttee onneks olla niistä vain 4 paikanpäällä säkylässä. Aamujen vähyys on kummasti vaikuttanut motivaatioon reenailla, nimittäin positiivisessa mielessä. Eilen kävin lompottelemassa kevyttä 7km ja tänäin 15km. Aurinko paistaa jo elo on mukavaa. Eilen myös laiton vuosisuunnitelmaa kuntoon, lähinnä mahdollisia kisoja kalenteriin merkkailin ja jotain suuntaa antavia määriä suunnittelin. Exeliin synty taulukkoo ja käppyrää aika paljon. Muuten reenailu lähtee käyntiin normaalisti, mutta jatkossa ohjelmassa tulee olemaan paljon juoksukisoja, ja nimenomaan maantie- ja maastokisoja. Se on isoin muutos, ainakin paperilla. Huhtikuu ja Toukokuu tulevat olemaan harjoitteluun totuttelu kuukausia, tiedossa on korvaavia reenejä ja maltillisia kilometri määriä. Tällä pyritään ehkäisemään paikkojen hajoaminen. Toukokuussa pitää kuitenkin 5000m ratatesti käydä nykimässä jotta nähdään millä tasolla ollaan. Samoten olis kova päästä juoksemaan ihan oikea tasotestikin, jotta sais harjotus vauhdit kohdilleen. Tällähetkellä viimekevään kynnysvauhdit 3:25 ja 4:00 eivät päde. Lähempänä totuutta vois olla jotain 4:00 ja 4:30, maksimi tonni vois paukkua jossain 3:20 hujakoilla. VITTU miten PASKASSA kunnossa sitä onkaan. No ei tässä vielä parane heittää kirvestä kaivoon kun ei oo mitään testi tuloksia. Kuukauden päästä tilanne on varmasti jo paljon valosampi. Painookin pitäs ruveta tiputtaan aika tiukkaan tahtiin, ei nämä läskit liikaha mihenkään.

Kun intti loppuu, loppuu meikän pötköpurkittelukin. Näin se on nähtävä, ja näin sen olen itteni kanssa päättäny. Panostus kohti 15:30 alitusta alkaa vieroitusoirein. Mutta no pain, no gain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti