perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rakkula

Vääryyttä. Miten on mahollista että voittajan aika on 5s huonompi ku toisen? Näin kävi. Paikallislehti rankkas mut kakkoseks vaikka juoksin iltarastien nopeimman ajan! Nyt harmittaa.

Paha on rakkula isonvarpaan ja etunvarpaan välissä, tarkalleen etuvarpaassa. Ai että on kipiä, juoksu on tuskaa. Eilen taiteilin leukotapen avulla 12km ja tunnin. Radalla kävin maanantaina. Alkuverraks 800m 2.20, päälle henkseleitä. Jalka oli hyvin tukkonen, illalla rasteja. Tiistaina aamulenkki 7km, yleisurheilua ja illalla rasteja, näissä rasteissa tuliki sitte tuo rankkula, perkele. Mutta näissä rasteissa voitin myös veikkojen jukolaviestiykkösjoukkueen luottomiehen! Kahella rastivälillä.. Eilen käväsin meripäivillä, kahtomassa räppäreitä. Äsken kävin polkee tsygällä. Ei mulla oikee muuta tähä hätää. Vodaa on ripsiny reippaanloisesti, se jos mikä tekee hyvää iholle.

Tiistain yleisurheiluista vielä sen verran että, voitin kolmesta lajista kolme. Kuula, keihäs ja pituus. Pituutta sain ponkastua kolmen hyppykierroksen aikana parhaimmillaan 533, 40cm lankun takaa, 14 askeleen vauhdilla. Kymenlaakson piirinmestaruuskisoissa kultaa kauhottiin tuloksella 584! Samoissa kekkereissä pm hopeaa ripustettiin kasisatasella kaulaan ajalla 2.08,44. Niin ja joo! Kymen piiristä sai villinkortin kalevan kisojen kasisataselle ajalla 1.55 ja osia, a-raja on kuitee 1.50. Kymppitonnillaki tais riittää 32.50.. Heikko on taso. huhhuh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti