lauantai 20. elokuuta 2011

Luuruhje

Polvilumpiossa ja etureiden alaosassa luun sisäistä turvotusta eli luuruhje. Vittu. Näin sanoi suomenlahden eteläpuolella lääkärikoulutuksen saanut Mart. Paranee joko ens viikolla, ens jouluna tai puolen vuoden päästä. Mitään ei voi tervehtymisen eteen tehdä.

Kyllä oli huippukaveri tuo ortopedi. Ensin haukku Lubovin tekemän diagnoosin. Varsinki kohta "ulkorotaatiossa en saa kunnolla tutkimus alustan loppun asti" tuotti suurta hämmennystä. "Eihän se osaa edes kunnolla suomea!" Mart huusi virolaisaksentillaan. Määräs sitte mulle fysioterapiaa ja hiihtosuunnistusta. Joku suunnistuksen alalajien fanaatikko on tää kaveri. Harrastaa pyörä- ja hiihtosuunnistusta. Pelkkä Suunnistus ei oo kuulemma mitään. Kaiken huippu oli kuitenki se kun tuli juttua Andrus Veerpalusta. Itkuhan siinä lääkärismiehelle loppunjenlopuks tuli. Tais olla kova paikka dopingleima kansallissankarin otsassa.

Kyllä nyt masentaa. Kun ei oikeen tasuriakaan pysty tyrkkäämään. Onko tää nyt se kuuluisa telakka? Kun en oo ikänä ollu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti