tiistai 2. elokuuta 2011

kuntoilua

Jet lagit on selvitelty ja paluu arkeen on tapahtunu varsin hyvin. Täytyy sanoa että olipahan taas sairas reissu. Ens vuonna vois jättää ilmottautumatta kisoihin ja keskittyä pelkästään siihen oheistoimintaan. On se vaan sellanen rypistys.

Eilen ohjemassa oli jäneksen hommia. Vedin hieman hitaampaa sukupuolta olevalle 5x300m 67-59s. Päälle tikkasin ratakiepin 62.5s. Ei huonosti näin hitaalta kaverilta, ja vieläpä ds trainereillä. Piikkareilla ois minuutti menny rikki. Mailerihan ei pidä tuota minään, eikä sen pidäkkään. Ja hyvä niin. Eilen siis 9km ja 50 minuuttia, mukavaa herkistävää neppailua.
Tänään ohjelmassa oli nylkkäystä, 17km ja 1:47h. Vauhti lähes laahustamista, mutta tuntu pirun mukavalta köppäillä rauhaksiin menemään.

Huomenna on ohjelmassa kisa, Pirkkalanyöhölkkä. Toissavuonna sielä kävin kellottelemassa, ei ollut helppoa. Mieleen on jäänyt kun alkuverryttelyssä heitin pitkää sylkee kun koti puutarhan kirsikat ei ollu imeytyny sitten yhtään. Ehkä tänävuonna paremmalla menestyksellä, tavotteena on rimpuilla alle 40minuutin, kunto ei meinaan ole tällähetkellä terästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti