perjantai 30. syyskuuta 2011

paska juttu, ei kannata lukee.

Aloitettiin huumor pläjäyksellä. Ollaan huummor miehhii, nääs. Meikäläisen alho o vaan syventyny, ihan ninko maapallo ois hävenny mun jalkojen alta. Kävin lenkillä 53min ehkä 8km. Ei ole mies herkässä kunnossa, ihan nauratti miten paskaa. Happi ei virrannu minnekään, tuntu kui oisin hengitäny vaan yhellä keuhkolla. Mutta pakkoha se oli käydä ku radion akka lupas viimestä mahdollisuutta tänä vuonna käydä lenkillä munasortseissa.
Ens viikko meneekin tuala juupajoella köppäillessä. Ihan kenttäkurssi, mennään katteleen maita ja mantuja, josko niistä oppis jotain.

Syksyn seurasiirto jytky!: Suunnistaja ja Hiihtäjä, kumpainenkin, tulevat (aikatarkalleen) ensi viikolopusta lähtie edustamaan Alppilan Urheilijoita(jatkossa AnU´s, viitaten seuran amerikkalaiseen nimeen Alppine Urologs), SahalahdenTahti (SahTi) tulee siis kokemaan varsin mullistavan urheilijakadon, kun seuran MOLEMMAT urheilijat vaihtavat pois. "He AnU´sta tarjoavat yksityiset harjoituskeskukset kumpaisellekkin, (Alppimaja 1. ja Alppimaja 2.) sekä eläintarhankenttä, joka sijaitsee noin kilometrin päässä kumpaisestakin Alppimajasta (1ja2). " -selvitti suunnistaja päätään ja seurasiirron syitä.

Mutta nyt tulee niin väsynyttä juttua että huhhuh, vaihdoin otsikonkin, ei tämmöstä toivois kenenkään lukevan.

Mutta reiveistä vielä, oli reivit ja Korsteeni. Korsteeni soitti levyja ja muut reivas. Ja olihan se erittäin hämmentävää nähde ne sielä silloin. Ku vaa osaisin pitää suuni kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti