maanantai 5. syyskuuta 2011

kaus paketissa

Nortonkista en viitti kirjottaa kun tää blogi on jo täynnä samanmoisia juttuja. Vittu mitä luuserointia. Mutta nyt on mullakin polvi kipee, piti koittaa ittekkin onko se kivi oikeesti kovempaa ku luu. On se. Ittekunnioitusta on vielä sen verta jälellä että otin ilmot pois muista syssyn kisoista. Kai tässä jonneen verikokeisiin pitää mennä, ei kule, ei mikään. PK-lenkitkää ei suju, ei vaan vittu jaksa.

Eka luento: lehtori menee makaan luentosalin lattialle aurinkolasit päässä, "herää" puhelimen herätykseen ja radiosta rupee soimaan "voiko ihannammin aamu enää alkaa", sitten lehtori syöksähtelee ympäri salia, venyttelee ja halailee paria opintoneuvojaa. Niin että mitä vittua? -nim. epätietoinen.

Kotona on pajat 60neliöö + 40neliöö. Nyt kämpän koko on 40 neliöö ja täällä pitäs köpätä. Vitja meinas mennä hermot jo männäviikolla kun räjäytin fillarin takajarrut keittiön pöydälle. Tunnin remontti vaati tunnin siivoomisen. Kyllä alkaa ruveta arvostaan 30hehtaarin tonttia ja tilaa yleensäkin. Kotona sentään pystyy rantasaunalta käveleen munasillaan sen satametriä kotia vaatekomerolle laittaan puhtaat pokserit jalkaa, eikä tartte pelätä että kukaa näkis. Täällä ei vittu voi edes pierasta keskellä keskuspuistoo ilman ettei joku sitä kuulis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti