sunnuntai 11. syyskuuta 2011

kymppitonnari

Huikeet kymmenentuhatta käyntiä! Jesh, kyllä kannatti perustaa tua Tiia Mäki Fun klubbi, kalevalaisten jälkee kävi varmaa tuhat kaverii kollaamassa näitä sivuja. No mutta eihän ne lukijat, vaan se että me hihtäjän kanssa voidaa vaihella kuulumiset.

Ei kuulu hyvää. Kurkku o kipee, vaikka se en ollu minä joka ui torstaina kaisaniemenpuiston suihkulähteessä. Mutta vittu, kyllä elämä tsadissa on rauhallista! Olin ihan unohtanu minkälaista elämä o kotikulmilla, porukkaa kuolee joka toine viikko, ja kaverit lyö toisiaan tosissaan päihin. Naapurit o tsadissa paljo rauhallisempia, SahTi:n mailla joka toine naapuri on täys hullu. Siitähyvästä tänään laskettiin maanuumeniin 200m maakaapelia ku ei kuulemma voi mennä kaapeli enää naapurin maiden puolella. Jännä ku se viimeset kymmene vuotta on hyvi sopinu menee, eikä sen sielä maan alla luulis ketää haittaava.

Urheilu ei kiinnosta nyt yhtään, ei ole miehessä puhtia sitten mihinkään ylimääräseen. Juur jaksaa kroppa pyörittää pakollisia elintoimintoja, ja siitä olen kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti