torstai 23. kesäkuuta 2011

Huonomahaisuus

Olihan se iso. Iso oli tapahtuma, meinaan Jukolan viesti. Siitä hienoudesta ja jukolan taikayöstä en sitte tiiä, näin toimitsijan näkökulmasta. Suoraan sanottuna oli aika hanurista koko homma. Ei hetken rauhaa, läpi yön tuli perseen alla, pää kolmantena jalkana painettiin jossain teltta alueella. Hyvä että silmät pysy auki. 26h taisin tuona aikana valvoa yhteen soiroon. Hyi! No mutta olihan se lähtö vaikuttava, ja ne mediateltan viineritki oli hyviä. Ja harvemmin sitä pääsee talkoisiin oman seuran järjestämään jukolaan, mitäpä sitä ei rakkaan seuransa eteen tekisi... Niin ja jäihän mulle käteen parit sukat, suunnistushousut ja -paita, niille tulee käyttöä! Ens vuonna kirmaan hakunilassa ja lujaa, se on aivan varma. Selvästi mun kyvyt on noteerattu iltarasteilta, moni seura oli halukas ottamaan mut kokoonpanoon mukaan jo tänä vuonna. Tarkkaan täytyy punnita minkä seuran väreissä sitä alkaa rasteja koluamaan.

Toissapäivänä lähettiin parin tunnin varotusajalla turusta miniristeilylle tukholmaan. Antelias reissu, muisti meni ja turpaan tuli että tukka pöllys. 80 löysää, läjä kuitteja ja litra konjamiiniä tuliaisina. Nyt loppu se dogumentointi perkele! Ammattimaisuus, ammattimaisuus! Näin suunnistaja oli joltain viksummalta eilen kuullu kun kuulumisia vaiheltiin. Painavia sanoja, pitää painaa mieleen. Fasiliteetit kuntoon ja loppuu tää pelleily! Suunnistajan juhannus alko eilen, mulla se ei ala vielä pitkään aikaan.

Äsken kävin rankomassa itteäni, ei se muuten opi. 6km, 4min/km, tarkotus oli vetää pitempää mutta vatta veti pökkiin. Taitaa olla joku ammattitauti juoksijoilla tää vattan löysyys, niinku hitsarilla niskakivut. Kompressiosukat teki pohkeista jäykät, en sitte tiiä tuntuko se mun mielestä niin hyvältä, mutta henkisesti olin nopeampi ku ennen! Juoksu suju aivoissa ehkä paremmin ku kertaakaan tänä vuonna, ropassa taas ei. Huomenna yritetään kehittää lisää.

On muuten harvinaisen paska lehti tuo Urheilulehti. Sanallakaan ei Jukolan viestistä mainittu. Haminan parhaat urheilijat oli kylläkin listattu, kannattaa tilausta jatkaa tuon takia.

Merellä nousee myrsky, lähden kalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti