maanantai 13. kesäkuuta 2011

kakkoseen

No niinhän siinä kävi että ei meikämandoliinolle portit auvennu ykköseen. Jukola ykköseen. Näytöt ei yksinkertasesti riittäny, lauvantaina pelaajavalmentaja väläytteli mahollisuudesta ykkösen vitospätkälle, sunnuntaina tuo mahdollisuus oli menetetty. Itsehän aloin vasta viikko sitten todella uskoa että nykysellä kunnolla olis mahdollisuus ykkös kokoonpanoon, eikä tuota mahdollisuutta ainakaan vähentänyt se, että luotto mies Litmanen siirty ikävästi vähän aika sitten telakalle, ykkösen mies ehdottomasti. Siihen asti olin elätelly toiveita kakkosen alkupään osuuksista. Peruskunto kausihan tässä on meneillään, ja fiilingit ollut kisoissa aika paskat.

Männä vkloppuna oli siis tregames ja viimenen mahdollisuus niitä näyttöjä antaa, ja annoinkin varsin kunnon mukasen näytön. Itte olin semityytyväinen, tietosesti pelasin riskipeliä enkä yrittäny mitään jumalaista kulkua ladata herkistelemällä lauvantain kisaan, vaan vedin viikon normi sapluunalla. Tarkoituksenahan on vasta jukolassa ulosmitata se kunto, tai oikeestaan syssyn sm kisoissa. Keskiviikkona tein turhan ylilyönnin tehojen suhteen kun paukutin 70min suunnistusreenin, aika vauhdikkaasti, raskaassa maastossa. Siinä oli liikaa, liikaa kestoa, liikaa tehoa, liikaa raskasta maastopohjaa. Tuo saatto lauvantaina kisassa painaa, oli stimmunki koko kisan ajan aika kehno, enkä kaikkea paskaa fiilistä kehtaa helteenkään piikkiin laittaa. Onhan tässä jo helteessä melkein kaks viikkoa reenattu.

Eli kakkosen ankkurina hyörin ens sunnuntaina. Matka on tuhti, vähän vajaa 16km, ehkä vähän liiankin tuhti. Mieluiten olisin alkupään osuuden tyrkkässy ja nauttinu loppuyön jukolan tunnelmista, nyt kohtalona on pyöriä ja kiehnätä valveunessa koko yö ja käydä aamupaskalla todennäkösesti samoihin aikoihin kun voittaja joukkueen ankkuri leimaa viimesellä rastilla. Täytyy se sanoa että ankkuri osuus oli kyllä viimesenä meikäläisen osuustoiveissa, joita en tosin kenellekkään julkisesti esittäny, eipä niitä kyllä pahemmin kyseltykään.

Eilen oltiin kattomassa ehtoosta eliitti kisoja, oli Ratinassa kovia urheilijoita. Kaunista katteltavaa.


Viimeviikon reenit: 99km 10:52h

1 kommentti:

  1. huhhuh kyllä mä oisin käyny sunnuntai iltana kilometrin vaikka konttaamassa että olisin saanu 100 täyteen!

    VastaaPoista