tiistai 21. kesäkuuta 2011

Juko

Noin, nyt alkaa pikkuhiljaa roppa palaileen takasin tähän maailmaan. Oli tosiaan tua jukola viimevklpna. Ja oli tosiaan tua ankkuri osuus. 15.5km, hienointa hienoutta. Perjantaina jo aamusta hyppäsin Väinö Paunun kyytiin ja neljä tuntia myöhemmin istuin hiihtäjän varsin feminiinin Boran kyydissä matkalla kohti hiihtäjän salaista harjoituskeskusta. Vaihettiin siinä kledjut ja lähettiin suunnistamaan, on hiihtäjästäkin tulossa aika kova suunnistaja. Katottaa ku ens vuonna se tulee jukola alotuksesta sadan sakissa vaihtoon. On meinaan sitten aivan vissi tuo. No heitettiin suunnistus reeni, ja mentiin kisakeskusta ihmetteleen. Sieltä sitte vähä viisastuneena takasi skidåkarestreeningcentrumiin ja lähettiin kartsalle. Otettiin herkistävät tennispelit haminan torin laidalla siinä 22:00-22:30 ja lähdettiin nukkumaan, tai minä läksin. Hiihtäjä lähti 8 kaljan jälkeen vielä yö juoksulle. Hyvin nukutun yön jälkeen (suunnistaja 9h, hiihtäjä 3h unta) heitin hiitäjän kisakeskukseen suorittaan tärkeitä tehtäviään. Itte kävin siinä päivällä verryttelemässä ja seurailin venlat ja touhuilin mitä päähän pälkähti. klo 20:oo olin jo nukkumassa, tarkotus oli aamu kolmeen asti pussutella menemään mutta eihän tuo suunnitelma oikein toiminu. Heräsin puol kymmenen, seurailin ykkös osuuden ja menin takasi nukkumaan. Kolmelta ylös ja aamupala naamariin ja tyttö boralla pelipaikoille. Numerolapun mettästystä, verryttelyjä ja mettään.
Suunnistus suju hyvin, rannekompassi on kyllä aivan helvetin nerokas vehje. Ainuat virheet tein sillon kun oli porukkaa ympärillä, aivan ninku tiomilassa. 3-4min koukkuloita, vieläpä 20s. onnistuin vikaa rastia pyöräyttään. Vauhti oli varsin rauhallista alusta loppuun, vatta prakaili vähän, oksua ja sappinesteitä pukkas vähän väliä suuhun. Pari geeliä imasin matkan varrella ja ne ei kyllä imeytyny sitten mihinkään. Vähän maaliintulon jälkeen vatta oli aivan pökissä, siitä sitten läksittiin treeningcentrumiin koomaileen. Loppupäivä olikin aika flegmaattista tekemistä.
Hieno mutta raskas reissu, nyt vasta jakso tännekkään mitään ruveta nillittään. Maanantaina ja tänään kävin jonkinverran hölköttelemässä, jalat on aivan tyhjät. Seuraavan kehittävän reenin pukkaan varmaan ens viikolla. Hiihtäjä läks tänään ruottiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti