tiistai 7. kesäkuuta 2011

Suunnistusta ja ratajuoksua

Näin kävi että suunnistaja oli meikän huudeilla muutaman päivän verran.

Tisdag. verkot mereen ja ihmettelyä.

Onsdag. aamureippailua saaressa 10km. Lenkin jälkee verkkojen nostoon.. 30 ahventa, 10 särkeä, pari lahnaa ja kilkki Joku vois luulla että maha täytty nopiasti tuommosen saaliin jälkeen. Mutta ei, myö paastottiin, ei kylläkään tarkotuksella. Meinaan vaan että verkkoja selvitellessä ja kaloja peratessa meni tovi jos toinenkin ennenku ruoka oli pöydässä. Ilman paitoja touhuttiin uv:n ollessa 6. kyllä alko nahka punottaa. Päätettiin että eletään jauhelihalla loppuviikko.. Iltapäivällä juostiin häppilässä, jukolan harjotuskisamaastoissa. Oli mulle paha reeni. 25 astetta celsiusta, naamaa oli kuuma ku kiuas ja kieli ku beduiinin sandaali, semmosen bedeuiinin jonka jalat ei hikoo. Erittäin epämiellyttävä olotila. Ahisti ja heikotti, valitus oli sen mukanen. Suunnistaja veti letkaa ja mä vikisin, koko matkan. Ihme janttereita noi pihkaniskat, ei niillä oo minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, kauheista rotkoista alas telemark alastulolla. Ite joudun nöyrtymään tasajalkaan. Illalla oli väsynyttä, tankattiin.

Torsdag. Kaks hoo suunnistelua Lakaliininvuorella. Naamassa samoja ongelmia ku keskiviikkona, tunnin jälkeen oli paha. Herjasin että lopetan lenkin, kartturi sano että vetää turpaan jos jätän kesken, sanoin että juoksen karkuun tietä pitkin. Lopulta tyydyin vähemmän tuskalliseen vaihtoehtoon eli turpaan vetoon ja silti juoksin lenkin loppuun, maristen. Illalla oleskeltiin, tankattiin ja kuunneltiin amobiitä ripiitillä.

Persdag. Henkseleitä paikallisella urtsilla, heikkoo.. Auringossa about +38'C, kaupungissa hölököttelyä. Olisko tullu 12km. Siihen päätty meidän yhteiset hetket.

Loppuviikko meni enimmäkseen muissa merkeissä. Lauantaina tunti ja kymppi hokihölkkää santatiellä. Sunnuntaina golffia.

Eilen oli hyvä päivä! Suunnistus suju hienosti Myllylammella kuntorasteissa. Viimekertoihin verrattuna yksinkertaistin asiat ja juoksin kovempaa, vai johtuisko sittenki integratoreista ja silvasta? Yks neljän minuutin ”koukku” tuli ku lähin rastilta numero 9 takas kasille. Hehe, kyllä syletti. 5km, 51min, avg 170 eli vkta. Illalla golffia. Tänä aamuna voimailin ja iltapäivällä kävin radalla juoksemassa rennon reippaasti 5 * 1000m. 3:30, 3:25, 3:20, 3:18, 3:13. Pohkeet oli rampissa ja tuuli kauhia, ihan hauskaa silti. Täysillä puristin viimisen vedon viimisen 100m, viimisen vedon viiminen 200m kulki aikaan 27s, myötätuuliosuus. Lähinnä maistiaisia yleisurheilun maailmaan. Tästä on hyvä jatkaa niinku ne kaikki sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti