maanantai 9. toukokuuta 2011

Kilo kuivii rupii vai litra räkää?

Juuri näin meni viime viikko. Olin käytännössä koko viikon pois sosiaalisen median ja muun paskan luota. Ai että teki hyvää kattella 4 päivää aurinkon laskua laiturin nokasta. Pikkasen myös reenailin siinä ohessa. Viikonloppuna poika sauno ja rellesti..

Munahölkän jälkee vatta oli siis pökissä, pahasti. Suijankosken juoksu ja Hamina puolimaraton jäi tästä syystä väliin. 30 onnetonta kilometriä sain kyseisellä viikolla kasaan. Ja lupasinhan myös että käyn suunnistamassa. No koitti vapunpäivä, kisapäivä siis. Valmistautuminen oli menny edellisen illan osalta nappiin. Energiaa oli ropassa. Saavuin kisapaikalle klo 17 eli siihen aikaan millon saa liikkeelle lähteä. Voi vittu mä sanon. Eihän sielä ollu ristinsielua, tyhjää täynnä. Tuli fiilis että mua on kusetettu! Suivaantuneena heitin virvelin paksii ja lähin joelle kalaan. Illalla luin lehdestä että kuntorastit klo 12... joo.

Tänään kävin pyöräälemässä 60km. Oli yllättävän nihkeetä, johtunee vastatuulesta. Äsken kävin narraamassa haukee, yhen kilon sain veneeseen. Paras hetki oli kuitenki se ku näin hauen nappaavan lokin! Ei lokki parka ehtiny kissaa sanoa ku oli kidassa. Hienoa! Tällä viikolla juoksen 60km se jos joku on varmaa. Pitäs varmaan juosta joku päivä vähä kovempaaki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti