sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hei sun heiluville, rauha sun roikkuville.

Tuo otsikko ei tarkota mitään, eikä liity mitenkään mihenkään.


Oli tosiaan rautiarastit Laipassa lauvantaina. Luuseroin.

Verrytellessä mahahölsky ja koitin heittää konosia, ei onnistunu. Läksin mettään, hätiköin ja hutiloin, otin pahasti pataan ekalla kolmella kilometrillä. Sitten rupes vatta prakaan, hölläsin vauhtia ja suunnistus rupes sujumaan. Jolkottelin maaliin mukavuus alueella, joka sekin oli varsin epämukavaa. Vaihoin kamat ja lähin kotio, loppuverrkoja ei kyenny tekeen, oli paha olo. Autossa, iski kumpikin pohje kramppiin, vasen pohje on edelleenkin yhtäpuuta. Merkillisiä nämä kesto krampit. No kotona näykin vähän perunaa ja totesin että ei pysty, oli PAHA olo. Menin sohvalle pötköttään jalat koukussa. Siinä viihdyinkin seuraavat viistuntia. Oli TOSIPAHA olo. Seittemä jälkeen illalla kykenin sitten syömään ja alottaan palautumista. Veljet kun on hienoo horkata, kunnon horkasta olikin jo liika pitkälti aikaa. Tappioo Tikkiin tuli rontti 12min, eli 1min/km. Negatiiviset jukola näytöt annettu, näillänäkymin luovun suosiolla jo kakkos joukkueenki paikasta.

Oli perjantainakin verrylenkillä vähä ongelmia, reilu kaks minuuttia kun olin juossu iski vattalihat kramppiin, mies meni linkkuun. Läksin kotia.

Tänään kävin pyörittelemässä reisiä fillarilla. Mukavaa hommaa hyvällä kelillä, tihkusateesssa kovalla tuulella ei niin kivaa. Mutta lenkin jälkeen on aina hyvä stimmunki.

Viikon reenit: 65km ja 10:24h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti