maanantai 16. toukokuuta 2011

mm, SM!

Suomi voitti jääkiekon mm kultaa. jes. Itseäni ehkä kuitenkin liikutti enemmän SiikaMartin SM- kulta Nivalan maastoista, vittu mutta on siinä kova äijä! Aivan huikee juoksu!

Lauvantaina kävin Viialassa juoksemassa 10km maantiejuoksun. Ihan mukavasti sen juoksinkin, varsin kunnon mukainen juoksu. Lämpötila oli mukava n. +13c, mutta tuuli oli aika pirun kova. Aikaa vierähti 37:47 hivenen hyytyvällä vauhdin jaolla, vitoset 18:37 ja 19:10. Alkuu lähdettii varsin kovaa, eka tonni 3:28, kärki ehkä 5s. kovempaa. Ite juoksin 4 hengen kakkos porukassa, kolmen kärki karkas heti ommille teilleen ja voittajan aika oli jotain 35:19. 3-5km paikeilla anto aivan jäätävää kylkipistosta ja siinä rupes keskeyttäminenki pyöriin mielessä, oli aika helketin tuskasta hetken aikaa. Onneks siinä oli se pieni ryhmä niin pystyin "lepäileen" ja oleen huolehtimatta vauhdinpidosta, ylämäet vedin pistoksen takia aivan jäätävässä linkussa, melkein kaksin kerroin. Kyllä se siitä sitten oikeni ja kunniallisesti maaliin pääsin. Oli kyllä mukava pikku kisa, hyvä tunnelma ja järjestelyt toimi mukavasti. Alustasta puolet oli asfalttia, puolet soratietä ja purua. Ja kaiken lisäks reitti oli virallisesti mitattu! Kaikki osallistujat sai jopa tavarapalkinnon osallistumismitalin kera. Ittelle napsahti varsin hyödyllinen kynttilän jalka.

Lauvantai illalla olikin melkoset kekkerit, pari tiukkaa etappia fillarilla ja paljon palautusjuomaa. Tuli juhlittua mm voitot etukäteen. Täytynee kuitenki tänä iltana vielä kauppatorilla käydä, lähden tästä kohtsillään meinaan Helsinkiin parinpäivän leirille. Tarkotus reenata jokunen päivä ilman ylimäärästä rasitusta, kattoa mitä roppa siitä tykkää.

Niin ja sitten vähän voin valottaa samaan syssyyn tätä blogin tarkotusta "ulkopuolisille" lukijoille. Tämän paskan suoltaminen tänne nettiin ei ole tarkotus hankkia mahdollisimman paljon lukijoita. Tämähän on lähinnä kanava minun ja hiihtäjän väliselle nokittelulle ja ajatusten vaihtamiselle. Mutta kyllähän näitä tekstejä tänne on kirjotettu sillä mielellä että niitä muutkin lukee, niin että jatkakaa vaan rauhassa lukemista. Lukijat toimii tavallaan todistajina tälle meidän projektille. Ja onhan meidän tavotteet niin kovat, että kaikkien halukkaitten täytyy saada tietää meidän matkasta kohti määränpäätä. Ja siitä kuinka perseestä intissä oli.

Viikon reenit: 104.4km ja 10:10h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti