tiistai 17. toukokuuta 2011

Salmo salar

Joo kyllähän se niin on että Sahalahden Tahti on saatava pystyyn! Olis käyttöä uuden karhealle ja vanhoollisia metodeja jalostavalle seuralle. Ihan naurettavaa tommonen itteelleen todistelu, että "kyllä näitä mitalimiehiä meilläkin on" vähän sama asia ku se astronautti jonka sukunimi sattu olee Kopra, koko suomi presidenttiä myöten ylpeenä.

Mäki oon juossu kovaa, tai no kovaa ja kovaa.. Lauantaina 5km/18min hiekkatietä, pehmeää hiekkätietä, soratietä ja hiekkatietä höystettynä muutamalla mäellä. Sunnuntaina hölköttelin 20km, oli todella väsynyttä. Saatto olla edellispäivän puuhommilla osuutta asiaan.

Viime viikon reenit: 63km ja 15h. Tunnit sisältää myös kaiken hiihtoläpsyttelyn, jumpat ja muut neppailut.

Jääkiekon MM kultaa en oo juhlinu sitte hetkeäkää ja tämä on totta! Sylettää, suorastaan hävettää.

Ja sitte ite asiaan eli kalastukseen!! hehe. perjantaina 200 heittoa, lauantaina 200 heittoa. Meri on tyhjää täynnä, ei hauen haukea. Eilen Summanjoella, ei mittän. Tänään aamulla Siikakoskella, sama tahti. Paruski Harasoo veti vieressä perholla kovasti fiskaa, no siitä raivostuneena ostin sitte perhovehkeet samalla reissulla. Illalla Summajoelta 5 taimenta ja 5 lohta! JUMALAUTA! Harrastuksena urheilukalastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti