perjantai 13. toukokuuta 2011

Myydään sisäänajetut sauvakävelysauvat

Vittu mäkään ehtiny lukee sitä toista shettiä! Suurella antaumuksella raapustetaan tekstiä tänne ja joku kehtaa vielä varastaa näin huonoa tarinaa. En luota yhteenkään hevonvitunliskoon! Epäilen biligeitsiä tai amnesti intternationalia. On tää maailma vaan niin sekasin. Esim. aikuisista miehistä tulee ku pikkulapsia jouluna sillon ku Suomi tasottaa pelin yhteen yhteen Länsi-Tadzikistania vastaan jääkiekon MM-kilpailuissa. En vaa tajuu. Lajin MM-kisojen aikaan maailman parhaat pelaajat pelaavat omaa sarjaansa lätäkön toisella puolella. Missä muussa lajissa toi on ees mahollista? Kaikkein naurettavinta tässä hommassa on se että aikuiset suomalaiset miehet huutavat kurkku suorana koti sohvilla tälle teatterille! Herätkää nyt oikeesti, eihän kendoa ees pelata ku about kymmenessä maassa puoltosissaa. Ja samaan aikaan radiossa kehataan keskustella kilpajuoksun vaarallisuudesta ja siitä että pitäiskö se kieltää, ku hooceeärrässä kuoli vanhempi miesjuoksija viimemetreillä. . .

Tosiaan oli hyvät aamulenkit mieheen eilen. Mulla 15km, suunnistaja veti reilu kakskybää. Muutama sana vaihettii omista fiiliksistä sen jälkee, tuntu tosi hyvältä ku molemmilla oli helketin hyvä viilinki päällä. EUFORIAA! Eilisen lenkin aikana tajusin lopullisesti sen mitä suunnistaja on toitottanu pitkän aikaa. Sauvakävely on turhaa. Minkä takia hiihtäjät harjottelee sauvakävellen? Ei jumalauta, monta sataa tuntia sitäki tullu jauhettua. Neki tunnit ku oisin juossu. Eihän SK mitään kehitä, paitsi hitautta niinku on sanottu! Sen takiahan mä reenaan että mä kehittyisin mut enmä hitaammaks haluu tulla. Ensin alko vituttaa ku lopullisesti tajusin homman nimen, loppujenlopuks vaa nauroin, taisin nauraa jopa ääneen. Sen kun ois joku nähny, nuor juippi keskellä korpea juoksee ja nauraa. hehe. Juhannuksena laitan sauvakävelysauvat kokkoon ja nauran vielä kovempaa.

SK JA JK, noita lyhenteitä ei mun harjotuspäiväkirjasta enää löydy.

Tänään juoksin 2km salille, tein 12000 vatsaa (ei tätä kukaan usko) ja juoksin kotio. Huomenna fiiliksen mukaan juoksua, sunnuntaina pitkä. Taitaa tulla yli 60km tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti