keskiviikko 2. helmikuuta 2011

21 turhan tunnin vastakohta

Huaaa! Pitää jatkossa miettiä vähä järkevämpiä tapoja laittaa noita hpk:n merkintöjä tänne esille. Eihän tuosta saa hevonvittuakaan selvää. Hyvä esimerkki viikko höystettynä loppuviikonleirillä, jos olisin ollu kotona olisin vetäny loppuviikosta vielä lisää intervallereita ja tv kovan. Kuten tuosta jotenkin ehkä saa selville on viikon aikana tullu hakattua kolmeen eri otteeseen intervalleja, yksi kisa, ja kolme välimellania pinttiksellä. Eli aikatarkalleen 7 kovaa reeniä, jos oisin koko viikon ollu kotona niitä olis tullu tehtyä ehkä neljä, tuohon aikaan kokeiltiin ns. blokki harjottelua.

Kilometrejä kerty rontti sata. Suurin osa mettässä, missä juoksu on luonnellisestikkin huomattavasti rakempaan ku tiestöllä takominen. Metsässä ei oikein muita reenejä voi oikein tehdä kuin kehittäviä, tai rasittavia. Siksi rankkaa metäsässä nulkkaaminen on.

Akilles on tällähetkellä heikossa hapessa, näillä näkymin juoksen seuraavankerran ehkä neljän viikonpäästä, näin se on nähtävä. Kroonistumaan sitä ei saa päästää. On se jännä kun paikat hajoo sillon kun ei tee mitään. Onhan tämä kirjottelu aikamoista imagon luomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti