lauantai 26. helmikuuta 2011

Hiihtäjästä maileri.

Viikolla, olisko ollu tiistai tai keskiviikopäivänä zättäsin hiihtäjän kanssa, puhuttiin paskaa ja hiihtäjä totesi, että ei voi tv kovaa tällä viikolla tehdä, sillä hän keskityy tulevana viikonloppuna oleviin hiihtokisoihin. Viikko mentäisiin kuulemma hiihdon ehdoilla.
Ja tosiaan, hiihtäjä osallistuu tänä viikonloppuna keuruun scandinavia cuppiin. Panostus kyseisiin kisoihin on kova, jopa niin kova että hiihtäjä anoi viikon loman intistä valmistautumisleiriä varten. Perjantaina tämä hurja taistelija osallistuin sprinttiin, ja menestyis jäi ehkä hieman odotettua heikommaksi. Karsintaan meinaan osallistui 32 hiihtäjää josta jatkoon pääsi 30 hiihtäjää, ja niinhän siinä kävi, että hiihtäjä valitettavasti karsiutui niukasti, sijoitus oli 32. Tuosta lomalapusta vielä sen verran, että luutnantti oli siihen kirjoittanut, että pitää tuoda jälkikäteen todistus kisaan osallistumisesta. Mahtaako hiihtäjä viedä luutnantille kopion kisan tuloksista? Jos vie, niin saattaa olla urheilukommennukset aika tiukassa jatkossa.
Täytyy seurata mitenkä tänään menee, tuosta ei ole kyllä suunta kuin ylöspäin.

Tätä pitäisin jo jonkinlaisen taivaan merkkinä, hiihtäjän tossu pyytää sileellä paremmin ku suksien kanssa. Hiihtäjästä tulee maileri.

Keuruunkisojen tulokset.

jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti