lauantai 26. helmikuuta 2011

No niin, väärässä olin. Meinaan väitteessäni, että hiihtäjällä ei voi olla tuon sprintin jälkeen suunta kuin ylöspäin. Niinhän siinä kävi, että hiihtäjä meni ja keskeytti 15km tänään. Dilledong, ettenkö sanois. Tässä vaiheessa en voi suositella muuta kuin suksien ja monojen naulaamista kämpän seinään.

"Ei jaksa. Ei kiinnosta. Vituttaa. Paskassa kunnossa minkäs teet. Jos tän homman ottais vakavasti vituttais rankasti" Hiihtäjän kommentit sen jälkeen kun ehdotin lohduttavaa baarikierrosta. Ei sitten, otan itse.

Milenkiintosta seurattavaa, nuorten halli sm:t pyörii viikonlopun liikuntamyllyssä. Tuloksia. Huomion arvosta on, että hiihtäjä ois runnonnu ronssinkylkeen alle 2min kasisatasella 17 vuotiaissa. 19 vuotiaitten 3000m juostiin kanssa tänään, mutta ei niitä tuloksia kyllä tuolta sivuilta löydy. Huhu kuitenkin kertoo että hopeinen mitali tuli kangasalle. Onnittelut siitä Siikikselle.

Itsekin tänään urheilin, juoksin 5,5km korttelireenin tampereen lähiössä nimeltä Hallilla. Aika turhanpäiväinen reenihän tuo oli, jalat on aivan jäätävässä tukkeessa torstain punttireenistä ja muutenkin aika heikkoja aikoja elelen. Ja vieläpä tuola Hallilassa olen elämäni aikana jonkun satakilometriä varmaan juoksennellut, että juostessa ei karttaa juurikaan tarvinnut vilkuilla. Mutta faktahan on että alistin, virallisiin tuloksiin en päässyt kun ei emittiä ollut mukana, mutta oman kellon mukaan ei minua nopeampia suunnistajia radalla nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti